The one with the view

Under eftermiddagen strosade vi runt lite, gjorde ett besök på Macy’s (för övrigt världens största varuhus) innan vi åkte tillbaka till hotellet. Middagen intogs inte långt ifrån högkvarteret på en italiensk restaurang som delade kök med den utmärkta Il Bastardo som vi åt på för någon dag sedan. Även denna restaurang serverade utsökt italiensk mat och bevisar återigen att man inte behöver lämna Chelsea för att hitta trevliga middagsställen.

Efter middagen bestämde vi oss för att åka in till Times Square igen. Vi gick igenom lite skoaffärer och avslutade sedan kvällen med ett besök på The View. Det är en lounge som ligger på 48′e våningen i Marriott Marquis vid Times Square, och den snurrar sakta hela tiden vilket gör att man får en fin, omväxlande utsikt under hela sitt alkoholintag. Efter varsin drink bestämde vi oss för att ta taxi tillbaka till hotellet där vi nu ligger och ska sova .. i morgon bitti är det dags för packning samt lämna en stad som defintivt har gett mersmak. Jag tror jag har blivit kär i den på minst 3 sätt, samtidigt.

Lämna en kommentar