The one with the politically incorrect rabbit

Framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att åka och spana in lite andra stadsdelar. Vi tog tunnelbanan till Greenwich Village där vi letade upp huset som filmas utifrån i tv-serien Vänner (det ligger för övrigt i korsningen Bedford St – Grove St).

Vännerhuset

Vännerhuset

Greenwich Village i övrigt var väldigt mysigt, personligt och hade mer ”småstadskänsla” än t.ex. Chelsea. Vi gick runt lite och hamnade till slut på Caliente, en mexikansk bar som nog var en turistfälla. Men vi fick rediga frozen margeritas vilket gjorde oss lite lulliga, så vi var glada ändå.

Gata i Greenwich Village

Gata i Greenwich Village

Efter Caliente gick vi vidare mot SoHo för att göra ett besök på Kidrobot, en leksaksaffär med massa häftiga designer-leksaker. Där lyckades jag köpa en politiskt inkorrekt plyshkanin (vi utelämnar VAD som var politiskt inkorrekt).

När vi shoppat färdigt tänkte vi åka hem, men gick in på ett ställe som hette SoHo Room för att gå på toa och ta en öl (vi var fortfarande goa o glada efter våra margaritas) men det slutade med att vi stannade till sen kväll. Servitrisen var trevlig och kom med tips på vad vi borde göra samt verkade genuint intresserad av att åka till Sverige. Vi spenderade kvällen med att titta på en Yankees-match, dricka öl och äta.

En kommentar till “The one with the politically incorrect rabbit”

  1. Lange skriver:

    fan vad trevligt ni verkar ha! Men Stefan! Vi behöver dina steg! Vi halkar efter!!! :-)

Lämna en kommentar