The one with all the screaming

Förmiddagen igår spenderade vi på American Museum of Natural History. Tyvärr stod vi inte ut mer än två timmar på grund av den något dåliga kombinationen 7000 hyperaktiva lågstadiebarn och stora salar med stenbeklädda golv, väggar och tak där akustiken blir alldeles fenomenal.  Vi hann dock se diverse fossiler och dinosaurier innan galenskapen tog överhanden.

Dinosaurie på American Museum of Natural History

Dinosaurie på American Museum of Natural History

När vi kommit ut till lugnet på Central Park West styrde vi stegen rakt igenom Central Park för att ta oss en titt på the Met och Guggenheim-byggnaderna. När vi kom fram såg vi med fasa att gräshoppssvärmarna med skrikiga småfolk även spridit sig dit (mängderna gula skolbussar avslöjade dem). Vi nöjde oss med att fota utifrån.

Guggenheim Museum

Guggenheim Museum

Lämna en kommentar