The one with the citylights

Jahapp, då var den här dagen vid sin ände. Men frukta inte! Vi avslutade den med ett par sevärdheter i alla fall!

Vi började med att åka upp i Empire State Building. Tydligen är människor mörkerskygga, för det var inte mycket till kö när vi skulle upp. När vi klev av på 86:e våningen blåste det friskt, men det hindrade mig inte från att knäppa ett gäng bilder av den smått otroliga vyn av när en stad lyses upp av miljontals lampor.

New Yorks skyline på natten från Empire State Building

New Yorks skyline på natten från Empire State Building

När vi var färdiga på himlavalvet tog vi oss ner till en nivå mer anpassad för människor. Vi gick in på ett Heartland Brewery och beställde lite mat och dricka. Efter att vi utfodrats bestämde vi oss för att göra ett besök på The View Restaurant som ligger på 48:e våningen i Marriott Marquis vid Times Square (det stämmer, man kan inte få nog av att vistas i höga hus när man är i New York!)

Times Square efter mörkrets inbrott

Times Square efter mörkrets inbrott

Jag lyckades knäppa några kort på den neonupplysta markbiten där reklammakarna fått släppa loss likt en abedissa i korvfabriken. När vi kom fram till Marriott visade det sig dock att the View hade stängt så vi fick nöja oss med att spendera tid i en NYC Taxi vilket inte var fy skam det heller. Nu är vi på hotellet och det är läggdags. Herrå bloggen!

4 kommentarer till “The one with the citylights”

 1. Ann Bergforsen skriver:

  Hej,
  Åh vad jag längtar tillbaka! Visst är staden häftig?
  Helena, jag glömde fråga dig om du vill köpa en parfym på Victorias Secret till mig? 30 ml i rosa förpackning. Den heter Sweet Temptation och finns i deras egen serie. Du behöver inte göra dig omväg, men VS är värt ett besök.
  Ha en fortsatt underbar semester!

 2. Maria skriver:

  Oj vad ni skriver! Massa fina bilder har ni lagt upp också. Hoppas ni får en fortsatt härlig resa, nu vill jag också till New York!! Det var ju ett tag sen sist, då tornen faktiskt stod kvar.. Kram på er!

 3. Lange skriver:

  Kan män lägga beställningar?!?!
  När ni ändå köper ”Agricola”, köp ”Small World” åt mig. $45. :-)

 4. John skriver:

  Åhå, beställning? Isf, om det får plats och ni skulle råka snubbla över det; några t-shirts vore nice, mina är så gamla o slitna :> Zooyork eller nått annat skate/surf-liknande så blir jag glad! Brukar ha M men med tanke på att ni är i USA så är det väl S eller XS man får ta. Passar det på stefan passar det på mig! Hojta bara till om vars stålarsarna ska skickas.

Lämna en kommentar